Spela på trav

Att spela på trav är väldigt populärt i Sverige och även hundkapplöpning har fått ett ökat intresse. Hittills har ATG i stort sett varit det enda alternativet. Men sedan en tid tillbaka har Racebets börjat erbjuda spel på Trav.

De inte bara erbjuder spel på Trav, de är specialiserade på det och de erbjuder också fasta Odds på trav och fungerar väldigt bra som ett alternativ till ATG. Vilket innebär att man kan hitta riktigt grymma bets om man är lite påläst och har koll. Dessutom så erbjuder Racebets odds på fler race än vad ATG gör. De har travtävlingar från nästan hela världen och de erbjuder inte bara odds på trav utan har också galopp, hinderlöpning och hundkapplöpning.

Deras sida är också snygg och enkelt att navigera på vilket är ett stort plus. Vidare så kan man också följa många lopp live på deras websida då de erbjuder live streaming för många stora lopp. Kort och gott man kan säga så att de som gillar trav och framförallt att spela på trav bör absolut besöka racebets. Oavsett om man har ett genuint intresse för sporten eller om man vill spela så är racebets den bästa sidan. Deras stora utbud, otroliga statistikfunktioner och många livestreamade tävlingar gör att det helt enkelt är en sida värd att besöka. Man behöver faktiskt inte spela för att hänga på spelsiter.