Betta på vad som helst

I lördags var det final i årets Melodifestival och vinnaren blev, inte helt otippat Måns Zelmerlöw. Det roliga med Melodifestivalen, för oss som inte är så förtjusta i jippot är att det ändå bettas ordentligt på det. Det bettas ju friskt på fotboll, hockey och till och med trav.

Det är inte lika vida känt att det också bettas hejvilt på Melodifestivalen. De som satsade på Måns Zelmerlöw fick runt 1.30 gånger pengarna lite beroende på vilken site de spelat på och när de lade sitt bett. En annan lite rolig sak är att fler och fler siter också börjar med betting på e-sport. I helgen var det någon stor tävling i dataspelet League of Legends och bland andra Betsafe erbjöd odds på dessa matcher. Att spelbolagen utökar marknaden och låter oss betta på andra saker är jäkligt roligt.

Speciellt för oss som älskar både spel och betting. Att inte fler siter låter oss betta på League of Legends, Starcraft, Call of Duty och liknande spel är skamligt. Förhoppningsvis håller det på att ändras dock och vi kanske kan få se mer av det framöver. I slutet av maj är det Eurovisionfinal och även den kan man betta på. Dagens tips från coachen är att lyssna på alla låtar redan nu och lägga sitt bett nu innan det blir stor action på betting där och oddsen ändras allt för mycket. Så bra odds som man kan få nu kan man nog inte få när tävlingen närmar sig.